Accountancy

WVDB Accountants vormt het fundament voor onze brede adviesorganisatie. Naast kwaliteit en multidisciplinaire dienstverlening staat vooral de persoonlijke benadering hoog in ons vaandel. Wij hebben niet alleen oog voor de cijfers en de regels maar wij willen samen met u komen tot de beste oplossingen. Uw uitdagingen en doelstellingen staan hierbij voor ons centraal.

Controle

Onze persoonlijke aanpak maakt het mogelijk om het controleproces optimaal af te stemmen op de specifieke aandachtspunten van uw onderneming en hierbij op efficiënte wijze aan te sluiten bij de wijze waarop deze aandachtspunten intern worden beheerst.

Lees meer over onze controle-aanpak

Samenstel

Een jaarrekening heeft iedere ondernemer jaarlijks nodig. Niet alleen voor externe partijen maar vooral voor uzelf. Onze accountants stellen de jaarrekening samen op basis van de administratie. De samengestelde jaarrekening is enerzijds het cijfermatige resultaat van de achterliggende periode, maar vooral basis voor het advies voor de toekomst.

Lees meer over onze samenstelpraktijk

Pre-audit & support

Wettelijke controleopdrachten vergen steeds meer tijd en inspanning van ondernemingen. Uw accountant heeft – in veel gevallen begrijpelijk – behoefte aan meer informatie.  

Pre-audit & accounting support

Nieuw: WVDB One

Totaalpakket voor ondernemers - zet de juiste koers voor uzelf en uw bedrijf.

Lees meer

 

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact