Samenstel

Iedere ondernemer heeft jaarlijks een jaarrekening nodig. Voor externe partijen zoals de bank en de belastingdienst, maar bovenal voor de ondernemer, onze klant, zelf. De accountants van WVDB stellen de jaarrekening samen op basis van de administratie. De samengestelde jaarrekening is enerzijds het cijfermatige resultaat van de achterliggende periode, maar vooral basis voor het advies voor de toekomst.

Bij het samenstellen van de jaarrekening houden wij rekening met de belangen van alle partijen, die de jaarrekening gebruiken. In het belang van de ondernemer worden keuzes gemaakt, uiteraard binnen de mogelijkheden van de regelgeving, niet in de laatste plaats, de fiscale spelregels.

Samenstelpraktijk

Om een hoge kwaliteit van dienstverlening te kunnen geven aan onze klanten in de samenstelpraktijk (MKB) zijn al onze medewerkers zeer nauw betrokken bij deze klanten. Onze informele en directe werkwijze geeft de ondernemer een duidelijke bijdrage in zijn/haar functioneren.

Dienstverlening

Wij werken graag met korte lijnen en met duidelijke aanspreekpunten. Toch belemmert ons dat niet om, in overleg met de klant, de ruime dienstverlening van de accountantsorganisatie en van onze strategische partners op efficiënte en effectieve wijze in te zetten bij de vraagstukken die in het MKB spelen. De samengestelde jaarrekening is de start, de basis voor de toekomst.

Internationaal

Uw activiteiten zijn niet beperkt tot Nederland en uw adviesbehoefte gaat daardoor soms over de landsgrenzen heen. Om u ook buiten Nederland te kunnen adviseren hebben wij uitstekende contacten met collegakantoren in vrijwel alle Europese landen en in veel landen buiten Europa. Wij zijn aangesloten bij Moore, een toonaangevend wereldwijd netwerk van zelfstandige adviesorganisaties.

Neem contact op met een specialist

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

Nieuw: WVDB One

Totaalpakket voor ondernemers - zet de juiste koers voor uzelf en uw bedrijf.

Lees meer