Belastingadvies voor mkb, familiebedrijven en multinationals

Bij ondernemers of privébeslissingen neemt het thema belastingen een belangrijke plaats in. Of u nu nationaal of internationaal opereert, begeleiding van de fiscale zaken is onontbeerlijk. WVDB Belastingadvies kijkt met een frisse blik naar uw organisatie en vertaalt ingewikkelde belastingzaken naar duidelijk advies.

Direct belastingadvies nodig?

Bekijk de gegevens van onze kantoren in Waalre en Rosmalen:

 

Belastingadvies in Eindhoven en Den Bosch

Belastingadviseur in Eindhoven en Den Bosch

Als belastingadviseurs in de regio Eindhoven en Den Bosch benaderen wij fiscale vraagstukken met een brede blik. Wanneer nodig schakelen wij daarbij altijd met andere specialisten. Vanzelfsprekend anticiperen wij zo snel mogelijk op belangrijke veranderingen in de fiscale wetgeving of jurisprudentie. Wij zullen naast u staan om een optimale fiscale structuur te realiseren zonder overige aspecten uit het oog te verliezen. Door onze praktische aanpak en kundige adviezen, op een gedegen inhoudelijke basis, blijft u door de bomen het bos zien. 

Specialisaties

Loonheffingen

Als werkgever moet u bij het belonen van uw werknemers en bij het inschakelen van externe arbeidskrachten diverse regels in acht nemen op het gebied van de loonbelasting en sociale verzekeringen.

Meer info

Omzetbelasting

Iedere onderneming heeft te maken met omzetbelasting (btw). Alle goederentransacties en dienstverleningen aan en door de onderneming hebben gevolgen voor de btw. 

Meer info

Belastingadvies internationaal

De internationale belastingadviespraktijk richt zich op het adviseren van internationaal opererende bedrijven en particulieren. In het complexe speelveld van Nederlandse fiscale wet- en regelgeving, buitenlandse fiscale stelsels, internationale belastingverdragen en Europese verdragen voorkomen wij dubbele heffingen en optimaliseren wij uw fiscale positie.

Meer info

Formeel recht en procesvoering

Door toename van verscherpte wetgeving met daaraan de diverse verbonden plichten en sancties, alsmede de intensivering van het gebruik door de fiscus van de bestaande bevoegdheden, is het formele belastingrecht steeds belangrijker geworden. Ook u kunt te maken krijgen met een optreden van de belastingdienst waarbij uw rechtspositie als belastingplichtige onder druk kan komen te staan. 

Meer info

Bedrijfsopvolging & -overdracht

Veel ondernemers in het familiebedrijf zijn bezig met een bedrijfsoverdracht of gaan hun bedrijf in de komende jaren overdragen aan de volgende generatie. Een bedrijfsoverdracht is een complexe materie, waarbij veel aspecten een rol spelen.

Meer info

Belastingadvies België-Nederland

Emigreren en ondernemen in België lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. België ligt immers dicht bij Nederland en men spreekt onze taal. Vergeet echter niet dat u, hoe dichtbij ook, in een ander land, met andere gewoonten, wetten en regels aan de slag gaat.

Meer info

Estate planning

Wanneer bij uw overlijden vermogen overgaat naar uw erfgenamen, zijn zij hierover vaak forse bedragen aan erfbelasting verschuldigd. Er zijn zeer veel manieren om erfbelasting te besparen.

Meer info

Nieuw: WVDB One

Totaalpakket voor ondernemers - zet de juiste koers voor uzelf en uw bedrijf.

Lees meer

 

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.