Belastingadvies België-Nederland

Emigreren en ondernemen in België lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. België ligt immers dicht bij Nederland en men spreekt onze taal. Vergeet echter niet dat u, hoe dichtbij ook, in een ander land, met andere gewoonten, wetten en regels aan de slag gaat.

Belgische wetgeving

Emigreren en ondernemen in België vergt specifieke kennis van zaken. De complexiteit van wetgeving in België en de hoeveelheid regels en wettelijke verplichtingen kunnen ertoe leiden dat u bepaalde zaken over het hoofd ziet. De combinatie van Nederlandse en Belgische wetgeving kent valkuilen maar biedt ook kansen.

Belgische specialisten

Reeds vele jaren heeft WVDB een unieke samenwerking met Belgische specialisten van Van Havermaet. De grensoverschrijdende activiteiten zijn gebundeld in een België - Nederland Desk. Deze desk coördineert de inzet van de juiste specialisten die u deskundig en actief verder helpen met uw plannen. Adviseurs in België en Nederland hebben een hecht contact en werken nauw samen; zij communiceren echt met elkaar. Hierdoor is voor u de kennis over regelgeving in België direct toegankelijk.

Onze adviseurs

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.