Onafhankelijk btw advies

Btw dient te worden aangegeven door elke ondernemer. Maar hoeveel weet u, als ondernemer, van btw af? De steeds groter wordende invloed van de EU regelgeving en rechtspraak op de dagelijkse btw vraagstukken betekent dat btw steeds meer het terrein wordt van specialisten. De btw-specialisten van WVDB helpen ondernemers met alle vraagstukken omtrent btw. Nationaal én internationaal.  Naast btw advies en begeleidng bij de inrichting van de btw administratie kunnen wij u ook helpen op het gebied van overdrachtsbelasting. De specialisten van WVDB zitten bovenop de ontwikkelingen rondom btw- en overdrachtsbelasting. 

Inzicht in uw btw-positie

Btw is onderhevig aan veranderingen, bij iedere transactie is het de vraag wat de gevolgen zijn voor de btw. Daarom is het belangrijk dat u zicht heeft op uw btw-positie. Door hun kennis van btw en het zicht dat de btw specialisten van WVDB u kunnen verstrekken op uw zakelijke transacties voorkomt u hiermee niet alleen problemen en discussies met de belastingdienst maar behoudt u ook kans op alle eventuele voordelen.

De fiscale specialisten van WVDB kunnen u onder andere meer helpen met:

 

 

 

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.