Estate planning

Wanneer bij uw overlijden vermogen overgaat naar uw erfgenamen, zijn zij hierover vaak forse bedragen aan erfbelasting verschuldigd. Er zijn zeer veel manieren om erfbelasting te besparen. Uw specifieke persoonlijke en financiële wensen staan hierbij op de eerste plaats.

Dit wordt bedoeld met estate planning: het treffen van maatregelen rondom het beheer en de overdracht van uw vermogen aan uw nabestaanden, op basis van uw persoonlijke wensen en situatie en op een fiscaal zo vriendelijk mogelijke manier. Graag zijn wij u hierbij van dienst.

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek zorgen wij er samen met u voor dat uw persoonlijke wensen en vragen in kaart worden gebracht. Ook de vervolgstappen bepalen wij samen met u. Voor het opstellen van de benodigde notariële akten werken wij graag samen met een notaris. Ons doel is er voor te zorgen dat u zich volledig kunt vinden in de juridische en fiscale context waarbinnen uw estate planning plaatsvindt.

Estate planning betekent voor u onder andere:

 

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.