Internationaal belastingadvies

De internationale belastingadviespraktijk richt zich op het adviseren van internationaal opererende bedrijven en particulieren.

In het complexe speelveld van Nederlandse fiscale wet- en regelgeving, buitenlandse fiscale stelsels, internationale belastingverdragen en Europese verdragen wordt gestreefd naar een pragmatische oplossing om in ieder geval dubbele heffingen te voorkomen maar ook om te profiteren van de mogelijkheden om de fiscale positie te optimaliseren.

 

'Outbound' advisering

Bij 'outbound' advisering worden Nederlandse partijen die actief zijn in het buitenland geadviseerd. Te denken valt hierbij aan het opzetten van buitenlandse ver- en inkoopmaatschappijen, productievestigingen, overname, investeringen in vastgoed, samenwerking met buitenlandse partijen en uitzending van personeel. 

'Inbound' advisering

Bij 'inbound' advisering worden buitenlandse partijen welke actief zijn in Nederland geadviseerd. Hierbij kan het gaan om het opzetten van een vestiging in Nederland en alles wat daar bij komt kijken tot en met het structureren van grote internationale structuren waarin Nederland een centrale rol speelt.

Foreign Investor Support Programm

Voor buitenlandse investeerders is een speciaal 'Foreign Investor Support Programm' opgezet waarin alle advisering op accountancy, fiscaal, juridisch en P&O-gebied waarmee een investeerder krijgt te maken, integraal wordt opgepakt.

Over de landsgrenzen

Uw activiteiten zijn niet beperkt tot Nederland en uw adviesbehoefte gaat daardoor soms over de landsgrenzen heen. Om u ook buiten Nederland te kunnen adviseren hebben wij uitstekende contacten met collegakantoren in vrijwel alle Europese landen en in veel landen buiten Europa. Wij zijn aangesloten bij Moore, een toonaangevend wereldwijd netwerk van zelfstandige adviesorganisaties. Meer weten over de diensten wij op internationaal vlak voor u kunnen vervullen? Kijk op onze internationale pagina.

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.