Corporate Finance 

WVDB Corporate Finance is één van de grotere fusie- en overnameadviseurs van Nederland. Het team wordt geleid door ervaren professionals, met ieder individueel circa 20 jaar transactie-ervaring.

Wij richten ons zowel op het familiebedrijf als op (internationale) Mid-Market transacties. Binnen WVDB Corporate Finance richt ons Debt Advisory team zich op het (her)structureren en aantrekken van complexe bancaire financiering en het aantrekken van risicodragend kapitaal. Ons Transaction Advisory team is actief op het gebied van (vendor) due diligence. 

Direct advies nodig?

Bekijk de contactgegevens van onze kantoren in Waalre en Rosmalen:

Aanpak corporate finance

Wij streven er naar onze positie als één van de grotere fusie- en overnameadviseurs in Nederland en België verder te versterken. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van multidisciplinair teamwork. 

Multidisciplinaire aanpak

Het Corporate Finance team maakt deel uit van WVDB Adviseurs Accountants, zij hebben een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Binnen het brede spectrum van finance, tax en legal beschikken wij over eigen hooggekwalificeerde specialisten die op afroep gereed staan om daar waar gewenst snel en goed op deelgebieden te adviseren. Dit gebeurt onder coördinatie van onze Corporate Finance adviseurs waardoor de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening op een niveau ligt dat als standalone kantoor lastig valt te evenaren.

Met onze adviseurs kunt u voor de dag komen; professioneel, integer, warm en betrokken. Elk project wordt in teamverband uitgevoerd door vaste aanspreekpunten die voor onze opdrachtgevers ook buiten kantoortijd aanspreekbaar zijn.

Advies voor financiering-, bedrijfsverkoop- en opvolgingsvraagstukken

Onze opdrachten doen er toe. Of het nu gaat om de begeleiding van een verkoop, een familieopvolging, een aankoopbegeleiding of een omvangrijke herfinanciering, het resultaat kan een grote impact hebben op uw financiële positie. Doorzettingsvermogen en creativiteit maken bij deze belangrijke processen het verschil.

Aankoop- en verkoopprocessen worden voorbereid en uitgevoerd in teamverband. Een team dat onder leiding staat van een betrokken partner waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van circa 20 jaar transactie-ervaring.

Onze Corporate Finance diensten

Corporate finance werkgebied

WVDB Corporate Finance is actief binnen uiteenlopende branches binnen de handel, industrie en dienstverlening. Voor een overzicht van onze gepubliceerde transacties zie onze tombstones. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze activiteiten binnen de gezondheidszorg.

Meer info

Aankoopbegeleiding

De overname van een onderneming biedt veel kansen maar brengt ook een aantal risico’s met zich mee.

Meer info

Verkoopbegeleiding

Bij de verkoop van een onderneming zijn er veel factoren van invloed op de mate van succes. Jarenlange ervaring, scherpe analyses, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en ons steeds aan te passen zorgt er voor dat opdrachtgevers over het algemeen zeer tevreden zijn over de resultaten die wij voor en met hen bereiken.

Meer info

Herstructurering

Als uw onderneming onvoldoende rendeert, er liquiditeitsdruk of zelfs acute liquiditeitskrapte optreedt, dienen er maatregelen te worden getroffen. Wij zijn in staat met u op korte termijn de juiste analyse te maken. Vervolgens werken wij een pragmatisch plan van aanpak uit en zullen u bij de uitvoering ondersteunen, bijvoorbeeld in het managen van de relaties met financiers.

Meer info

Financiering en ondernemingswaardering

Binnen WVDB Corporate Finance zijn een aantal financieringsspecialisten actief, ons ꞌdebt-advisoryꞌ team. Daarbij verzorgen wij ook de ondernemingswaardering. Dit is vaak een vast onderdeel bij het begeleiden van een aankoop- of verkooptransactie

Meer info

 

Due Dilligence

Due diligence onderzoeken worden uitgevoerd door ons ꞌTransaction Advisory Teamꞌ, Corporate Finance adviseurs aangevuld met overige specialisten (audit, tax, legal en HR) binnen WVDB Adviseurs Accountants en VDB Advocaten Notarissen.

Meer info

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.