Hightech maakindustrie
Uw fullservice adviseur

Hightech Maakindustrie | fiscaal en financieel advies

Onze adviseurs leveren dagelijks aantoonbare bijdragen aan het realiseren van groei en expansie bij klanten in de Hightech Maakindustrie. We verkregen onze expertise door nauw samen te werken met toonaangevende bedrijven en sleutelfiguren binnen de industrie en blijven volop investeren om onze positie te houden. Ons ervaren team weet precies wat er in uw sector speelt en staat u graag bij om bedrijfsgroei én continuiteit te waarborgen.

Full service adviseur in het hart van Brainport

Ons kantoor in Waalre ligt midden in het Brainport gebied. Binnen no time staat u vanuit kantoor bij ASML, de High Tech Campus en Brainport Industrie Campus op de stoep of bent u bij TU/e en de Automotive Campus in Helmond. Dankzij onze centrale ligging, de jarenlange ervaring met vragen vanuit de hightech-sector en het brede advieskarakter van onze alliantie maakt ons dé fullservice adviseur van de Hightech Maakindustrie.

 

Neem vrijblijvend contact op  

Alle diensten onder één dak

Naast onze eigen specialisten maken ook specialisten van VDB Advocaten Notarissen deel uit van ons HighTech team. Het multidisciplinair team beschikt over de kennis en middelen om u te adviseren over de complexe vraagstukken waarmee HighTech-bedrijven worden geconfronteerd. Van het waarderen van intellectueel eigendom tot complexe nalevingskwesties, gegevensbeveiliging tot modellering van bedrijfsprocessen, ons team van specialisten biedt effectieve, strategische en operationele oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Download onze brochure 'Focus on Hightech'

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en hoe wij u op basis van jarenlange ervaring kunnen helpen om uw groei te bevorderen én uw continuiteit te waarborgen? Download dan onze brochure 'Focus on Hightech"

 

Download brochure

Neem contact op!

Jasper_Rijnsburger_DSC00132_YXJfNTgweDcyMF9kXzFfcG5nXy9fYXNzZXQvX3ByaXZhdGUvZmFjZXMvMTMwMTE_fe75ee8e.png

Jasper Rijnsburger
Adviseur Hightech Maakindustrie

T:  +31 613 605 801
E:  Jasperrijnsburger@wvdb.nl

Vul het contactformulier in

Kunnen wij u en uw onderneming helpen bij vraagstukken? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!