Personeelsadvies & Organisatieadvies

Uw medewerkers zijn een cruciale schakel in uw onderneming. Een heldere en evenwichtige regeling van de wederzijdse rechten en plichten van werknemers en werkgever draagt uiteraard bij aan een gezond bedrijfsklimaat.

Advies

WVDB adviseert u over en begeleidt u bij beloningsvraagstukken (incl. benchmarks), functioneren en beoordelingen van werknemers, competentiemanagement, opleiden, ontwikkelen en coachen, arbeidsongeschiktheid, ziekte en verzuim, strategische personeelsplanning, etc.

Assistentie

Wij stellen samen met u personeelsinstrumenten op, bijv. een personeelshandboek, functieprofielen, het salarisgebouw, beoordelingssystemen, opleidingsplannen, etc. Ook kunnen wij u medewerkers trainen in het voeren van beoordelingsgesprekken, het opbouwen van goede personeelsdossiers, etc.. Indien u genoodzaakt bent afscheid te nemen van werknemers, kunnen wij u daarbij assisteren (inclusief de benodigde juridische ondersteuning) en kunnen wij een rol spelen in de outplacement trajecten. Daarnaast kunnen wij u assisteren in de werving & selectie van nieuwe medewerkers