IT advies door auditors

Technologische veranderingen en digitalisatie geven uw organisatie kansen maar ook kwetsbaarheden. U wordt steeds afhankelijker van uw IT systemen. Wat gebeurt er als uw IT systemen het niet meer doen? Wat als u slachtoffer wordt van cyber criminaliteit en een ander beschikt over uw data? Daarnaast wilt u voldoen aan de certificeringen en wet- en regelgeving zodat uw informatie en data goed beveiligd zijn.

Wellicht staat u aan de vooravond van keuzes; wilt u geen zorgen meer hebben over uw IT onderhoud en overweegt u uw systemen maar ook uw mensen te outsourcen naar de cloud? Of wilt u investeren in een nieuw ERP systeem of boekhoudsysteem? WVDB is uw adviseur die u vroegtijdig wijst op de mogelijke risico’s. Een adviseur die dit soort transities dagelijks meegemaakt. Wij staan u graag bij.

Wat doet een IT-auditor?

Een IT-auditor oordeelt en adviseert over IT in bedrijven en organisaties. Onze professionals zijn experts in hun vakgebied en komen met een onafhankelijke beoordeling. Doordat de verwerking van administratieve processen steeds meer binnen geautomatiseerde informatiesystemen plaatsvindt is er een groeiende behoefte aan zekerheid omtrent de getrouwheid van de financiële verslaglegging van organisaties. 

WVDB is uw eerste aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken. We helpen u om uw IT onder controle te krijgen en meer rendement uit uw IT investering te halen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of assistentie te verlenen, een deugdelijk onderzoek uit te voeren, of om u gepast advies te geven.

 

WVDB IT advies en auditors helpen uw bedrijf met

  • Ondersteunen met het opstellen van management dashboards;
  • Uw informatiebeveiliging testen en/of op orde brengen. Zijn uw gegevens veilig?;
  • Adviseur op belangrijke projecten zoals IT pakket selectie of ERP/boekhoud implementatie;
  • Uw organisatie laten voldoen aan de privacy wetgeving (AVG);
  • Process mining, uw (bedrijfs)processen optimaliseren;
  • Configureren van bankkoppelingen, implementeren van boekhoudpaketten, configureren van scan- en herkensoftware;
  • We leveren IT auditors (RE)  en zijn in staat om IT audits uit te voeren;
  • IT Assurance onderzoeken (bijvoorbeeld ISAE3402). 

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.