One focus: your goals

WVDB_One_Icon_Focus_Wit.png

One journey: towards your future


WVDB_One_Icon_Journey_Wit.png

One team: always on your side

WVDB_One_Icon_Team_Wit.png


WVDB_One_logo_tagline_wit.png

WVDB One | Bereik uw doelstellingen met maximale focus

Elke ondernemer heeft doelen en ambities. Daarmee bent en blijft u succesvol. Maar wat is het juiste pad, fiscaal, juridisch en financieel gezien, om uw doelstellingen te bereiken?

Met WVDB One bepalen wij de juiste route op basis van data-analyse en persoonlijk advies. U heeft altijd en overal, op laptop, mobiel en tablet, realtime inzicht in uw cijfers en prognoses.

Wilt u maximale focus behouden én volledig in control zijn?

Bent u een ambitieuze ondernemer die graag met maximale focus naar zijn doelen toewerkt? Vraag een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe u een meetbaar toekomstplan opstelt, dankzij realtime data-inzicht de voortgang bewaakt en altijd maximale focus behoudt op het ondernemerschap.

 

Vraag een demo aan

Eén pakket.
Eén vast bedrag per maand.

Met o.a.:

  • Jaarrekeningen en aangiftes
  • Realtime data en prognoses
  • Periodiek advies

U focust op ondernemen. Wij op de cijfers.

Meer weten? 
Bel of mail Marlon Roelands,
tel: +31 (0)88 - 194 8750. 

WVDB One | Pakketinhoud

U bent ondernemer in hart en nieren. U heeft ambitieuze doelen gesteld voor uw onderneming, en voor uzelf als ondernemer. Met onze unieke aanpak maken wij alle vraagstukken inzichtelijk die voor u als ondernemer en voor uw onderneming van invloed zijn op het behalen van deze doelen. Op basis van data over u en uw bedrijf brengen wij samen met u objectief de aandachtspunten en risico’s, maar ook de kansen in beeld op allerlei gebieden: van financiële planning en HR-vraagstukken, van managementinformatie tot uw testament en van fiscale valkuilen tot juridische risico’s. Lees meer.

Om u nog beter te ondersteunen bij het behalen van uw doelen maken we gebruik van het digitale boekhoudplatform Exact Online. Dit platform biedt u altijd en overal realtime inzicht in uw financiële situatie. Digitaal, kwalitatief én efficiënt. Wij kunnen uw administratie realtime voor u verwerken maar u kunt er ook voor kiezen deze zelf op dit platform te verwerken. Indien wij uw administratie verwerken levert u via de app snel en eenvoudig uw financiële gegevens aan, die direct door ons verwerkt worden en hiermee de basis vormen voor uw sturingsinformatie.

U heeft uw doelen bepaald en uw boekhoudplatform ingericht. Uw boekhouding zit nu dus letterlijk in uw broekzak en uw financiële administratie is altijd up-to-date. De volgende stap is het bepalen van de route naar het behalen van uw doelen. Uw realtime data vormt de basis voor uw eigen op maat gemaakte dashboard met realtime sturingsinformatie. Onze controller kijkt periodiek met u mee bij de totstandkoming van deze informatie. Samen met uw overige adviseurs bewaken zij of u nog steeds op koers ligt voor het behalen van uw doelen. Keuzes maken wordt hierdoor eenvoudiger en u stuurt direct bij wanneer dat nodig is.

Een jaarrekening en uw fiscale aangiftes mogen uiteraard niet ontbreken. Wij helpen u graag op een efficiënte en vooral juiste wijze te voldoen aan uw wettelijke verplichtingen.

Uw doelen zijn helder, de weg er naartoe goed doordacht. U stuurt bij indien nodig en wij kijken met u mee en adviseren u op cruciale momenten. Afhankelijk van uw behoeften, staat er een specialist uit uw adviesteam voor u klaar. Zo kunt u focussen op dat waar u goed in bent: ondernemen

U betaalt één vast bedrag per maand. Niet alleen voor uw jaarrekening en aangiften maar ook voor het inzichtelijk maken van de vraagstukken die van invloed zijn op het behalen van uw doelen en het samen opstellen van een plan om deze doelen te bereiken en tussentijds te bewaken. Geen verrassingen achteraf. U weet waar u aan toe bent.

Is WVDB One iets voor u?

  • Ik heb duidelijke doelen die ik wil bereiken. 
  • Ik ben ambitieus en wil altijd het maximale uit mijzelf en anderen halen.
  • Ik wil me focussen op het ondernemerschap en wil niet onnodig tijd verliezen aan bijzaken. 

Passen deze uitspraken bij u? Vraag dan direct een demo aan. Met WVDB One kunt u sneller en efficiënter uw doelen behalen.

One focus: your goals

Wat is uw plan? Verder bouwen aan het stabiele bedrijf dat er al staat? De stap maken naar het buitenland? Of misschien wel stoppen met werken? Welke dromen of ambities u ook heeft: samen maken we er concrete, meetbare doelen van. En bepalen we de route ernaartoe.

One journey: towards your future

U heeft uw doelen scherp in het vizier. Wat ervoor nodig is om ze te bereiken, leggen wij vast in een glashelder toekomstplan. U krijgt realtime inzicht in belangrijke data, zodat u altijd weet waar u staat. Op basis daarvan én het periodiek advies van onze experts, neemt u betere beslissingen.

One team: always on your side

De doelen zijn helder, de weg ernaartoe goed doordacht. Wij monitoren het traject, kijken mee en adviseren u op cruciale momenten. Als één multidisciplinair team van experts staan wij achter u. Zodat u maximaal kunt focussen op dát waarmee u het verschil kunt maken: het ondernemerschap.

Wilt u meer weten over WVDB One?

Wilt u meer weten over WVDB One?

Neem contact met op met Marlon Roelands of vraag een demo aan.

Vraag een demo aan!

Wilt u graag weten hoe WVDB One u verder kan helpen? Vraag dan snel een vrijblijvende demonstratie aan!

Referenties & pers

Klant aan het woord: 'WVDB One zorgt voor maximale focus'

Onlangs nam Rob van der Heijden vijftig procent van Luxcom Maatwerk Composiet over van 'polyesterdokter' Rob van Asseldonk. Zijn dertig jaar oudere compangon bouwde het bedrijf met gezond verstand en onderbuikgevoel vanaf de grond op. Rob Jr. wil graag de volgende stap zetten en met maximale focus aan een sterk merk bouwen.

Dankzij WVDB One doet hij dat nu op basis van concrete en meetbare doelen. Realtime monitoring en periodieke adviesgesprekken bewaken de voortgang van het traject. Rob kan hierbij altijd rekenen op pro-actief advies van zijn eigen WVDB One team. Bekijk de video en ontdek hoe Rob met WVDB One naar zijn doelen toewerkt.

Bekijk de video:

WVDB als een 'raceteam achter de coureur'

Robèrt Molenaar, bestuurder en accountant bij WVDB, maakt graag de vergelijking met de Formule 1-sport. ,,Max Verstappen rijdt niet in z’n eentje, maar heeft de beschikking over een heel team dat tijdens een race meekijkt. De ondernemer is degene die achter het stuur zit, wij vormen het team achter de schermen. Wij letten op koers en snelheid, we meten de fitheid van de coureur en de auto, dus van de ondernemer en zijn onderneming. Wij zien al die data. Sterker, wij kunnen al die data ook op de juiste manieren ontsluiten.’’

"Het doel van de klant is het allerbelangrijkste, dat is het uitgangspunt voor de gezamenlijke reis die we gaan maken"

Tom van Beek, vennoot en mede-bedenker WVDB One

Lees het hele interview 

Interview 'De Ondernemer'