MijnWVDB klantportal

Via MijnWVDB kunt u online met ons samenwerken. Snel, gemakkelijk, efficiënt en veilig. Zo kunt u uw aangifte(n) en jaarrekening(en) online accorderen, dossiers inzien en zelf veilig documenten aanleveren.

De voordelen:
  • Efficiënt samenwerken met uw adviseurs en accountant;
  • Al uw belangrijke stukken digitaal op één plaats;
  • Veilig documenten raadplegen en bestanden uitwisselen;
  • Stukken die digitaal goedgekeurd worden hoeven niet meer op papier ondertekend te worden. Dat is goed voor het milieu en bovendien worden aangifte(n) en jaarrekening(en) direct digitaal afgeleverd bij de belastingdienst of Kamer van Koophandel. Dat scheelt u werk en het geheel verloopt een paar dagen sneller vergeleken met een papieren proces!

Heeft u hulp nodig?

Wij hebben voor u een handleiding opgesteld, klik hier om de handleiding te bekijken. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk verder! U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via +31 (0)88 - 194 88 07 of via supportwaalre@wvdb.nl.

 

Nu verkrijgbaar in de AppStore en Google Playstore!

MijnWVDB vanaf nu ook in je broekzak! Het gebruik van de app is eenvoudig en veilig en geeft u via telefoon of tablet overal toegang tot uw online dossier. Stukken kunt u met één druk op de knop goedkeuren en eventueel doorsturen naar de belastingdienst of Kamer van Koophandel. De app is uiteraard kosteloos te downloaden in de AppStore (iOs) en Google Playstore (Android).

Klik op het icoon om de app te downloaden:

app-store-logo.png

en_badge_web_generic-1.png

 
Handleiding MijnWVDB (app):

Klik hier voor de handleiding van de MijnW|VDB app

Click here for the user manual