Over WVDB Adviseurs Accountants

In de afgelopen 70 jaar is WVDB, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Tot onze klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. Wij zijn trots op onze relatie met vele familiebedrijven. De persoonlijke zorg, servicegerichtheid en oplossingsgerichte no-nonsense aanpak zit daardoor in de genen van onze organisatie.

WVDB adviseert u over de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale, juridische,  corporate finance en HR-vraagstukken. Vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre werken onze professionals nauw samen aan geïntegreerde adviezen.

Neem contact op!

Wenst u graag advies of heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Neem contact op 

April 2020

WVDB Adviseurs Accountants en HLB Van Daal tekenen fusieovereenkomst

HLB Van Daal en WVDB pakken de kans samen een team te vormen en hebben een fusieovereenkomst getekend. Dankzij de krachtenbundeling ontstaat HLB Witlox Van den Boomen: een full-service financieel dienstverlener van formaat, verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg. Met de gecombineerde kennis en kunde van circa 600 medewerkers voorziet de fusieorganisatie ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken.

We verwachten in het najaar als de gefuseerde organisatie HLB Witlox Van den Boomen naar buiten te treden. Tot die tijd opereren wij nog onder onze eigen naam.

HLB-VD.jpg        logo-wvdb-zo-in-te-plakken.png

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.